motherboards
Arctic
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 16 of 21

Thread: Major problem recognizing drive

  1. #1
    Banned

    Status
    Drdeath is offline

    Last Online
    02-07-2013 @ 01:04
    Join Date
    May 2010
    Location
    Chicago Burbs
    Posts
    8,549
    CPU: Intel Core i7 3930K @ 5GHz
    M/B: ASROCK X79 Extreme 6
    RAM: 16G G.Skill Trident 2400MHz
    GPU: 2 x Radeon 2G 7970 Liquid cooled
    • Drdeath's Full Spec's
      • Case:
      • Phobya CooliT TestBennch
      • PSU:
      • Nexus 1100W
      • Cooling:
      • Custom water. Apogee XT Rev 1, Thermachill TA120.3 plus 120.2, Swiftec Micro res, MCP655
      • Sound:
      • OB
      • Monitor:
      • Viewsonic 27"
      • OS:
      • Win7 64bit
    Thanks
    275
    Thanked 1,022 Times in 880 Posts
    Points: 28,339, Level: 51
    Points: 28,339, Level: 51
    Level completed: 72%,
    Points required for next Level: 311
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 311
    Overall activity: 99.9%
    Overall activity: 99.9%

    Default Major problem recognizing drive

    Guy,

    I have a Rampage IV Extreme X79 motherboard and I cannot get my data drive (WD Raptor 300G) to work. The bios recognizes it and I have in ACHI mode like I alwats do on every moterboard. Device manager does not show it bit it shows a drive in raid. Very confusing. Disk manager shows the drive but when i initialize it I get an error. I will post all pertinant screenies. please help! LOL







    ^^^^^^^^^^^^^^^^ This one will not initialize. Bill Gates(Jon) I need you sweetie!

  2. #2
    Banned

    Status
    Drdeath is offline

    Last Online
    02-07-2013 @ 01:04
    Join Date
    May 2010
    Location
    Chicago Burbs
    Posts
    8,549
    CPU: Intel Core i7 3930K @ 5GHz
    M/B: ASROCK X79 Extreme 6
    RAM: 16G G.Skill Trident 2400MHz
    GPU: 2 x Radeon 2G 7970 Liquid cooled
    • Drdeath's Full Spec's
      • Case:
      • Phobya CooliT TestBennch
      • PSU:
      • Nexus 1100W
      • Cooling:
      • Custom water. Apogee XT Rev 1, Thermachill TA120.3 plus 120.2, Swiftec Micro res, MCP655
      • Sound:
      • OB
      • Monitor:
      • Viewsonic 27"
      • OS:
      • Win7 64bit
    Thanks
    275
    Thanked 1,022 Times in 880 Posts
    Points: 28,339, Level: 51
    Points: 28,339, Level: 51
    Level completed: 72%,
    Points required for next Level: 311
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 311
    Overall activity: 99.9%
    Overall activity: 99.9%

    Default Re: Major problem recognizing drive

    The drive was working fine on my Z68 board BTW

  3. #3
    Banned

    Status
    Drdeath is offline

    Last Online
    02-07-2013 @ 01:04
    Join Date
    May 2010
    Location
    Chicago Burbs
    Posts
    8,549
    CPU: Intel Core i7 3930K @ 5GHz
    M/B: ASROCK X79 Extreme 6
    RAM: 16G G.Skill Trident 2400MHz
    GPU: 2 x Radeon 2G 7970 Liquid cooled
    • Drdeath's Full Spec's
      • Case:
      • Phobya CooliT TestBennch
      • PSU:
      • Nexus 1100W
      • Cooling:
      • Custom water. Apogee XT Rev 1, Thermachill TA120.3 plus 120.2, Swiftec Micro res, MCP655
      • Sound:
      • OB
      • Monitor:
      • Viewsonic 27"
      • OS:
      • Win7 64bit
    Thanks
    275
    Thanked 1,022 Times in 880 Posts
    Points: 28,339, Level: 51
    Points: 28,339, Level: 51
    Level completed: 72%,
    Points required for next Level: 311
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 311
    Overall activity: 99.9%
    Overall activity: 99.9%

    Default Re: Major problem recognizing drive

    i switched the bios to IDE but now I think the SDD is in IDE but the drive wirks(m drive)

  4. #4
    Moderator

    Status
    Solara2xb is offline

    Last Online
    30-08-2017 @ 03:07
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Alta Loma, CA
    Posts
    5,172
    CPU: Intel i7 5930K / Intel i7 4820K / Intel i7 4790K
    M/B: ASUS X99 R5E / ASUS X79 Sabertooth / ASUS Z97 MVIIF
    RAM: 32GB Kingston DDR4 3000MHz / 32GB Corsair 1866MHz / 16GB HyperX Savage 2400MHz
    GPU: EVGA GTX780 TRI SLI Classy / EVGA GTX 780 SLI / XFX R9 290 (xfire) w XSPC WB
    • Solara2xb's Full Spec's
      • Case:
      • Corsair 750D / Corsair A540 / NZXT P630
      • PSU:
      • EVGA 1000G2 / Corsair AX1200 / Corsair AX1200
      • Cooling:
      • ALL Systems running Custom Water Cooling
      • Monitor:
      • 3x Dell 24" IPS on XFX Triple Stand 5760x1200
      • OS:
      • Windows 7 Ultimate
    Thanks
    1,225
    Thanked 558 Times in 491 Posts
    Points: 221,036, Level: 100
    Points: 221,036, Level: 100
    Level completed: 0%,
    Points required for next Level: 0
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    Overall activity: 0%

    Default Re: Major problem recognizing drive

    I had this problem with my SSD on my ASROCK 970 Extreme 3 board.. When I have it in ACHI it didn't rec. my SSD nor my 1TB WD Black drive. Then I switched it back to IDE it works fine.
    Not sure why but I left mine as IDE to it work...

    3 weeks later my SSD failed.. Not sure if the ACHI, VS IDE had anything to do with it..
    The board also uses the UEFI bios...

    Not sure if that has anything to do with it.. been reading on other forums but seems to be a isolated problem with only Asus and ASRock..

  5. #5
    Moderator

    Status
    Solara2xb is offline

    Last Online
    30-08-2017 @ 03:07
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Alta Loma, CA
    Posts
    5,172
    CPU: Intel i7 5930K / Intel i7 4820K / Intel i7 4790K
    M/B: ASUS X99 R5E / ASUS X79 Sabertooth / ASUS Z97 MVIIF
    RAM: 32GB Kingston DDR4 3000MHz / 32GB Corsair 1866MHz / 16GB HyperX Savage 2400MHz
    GPU: EVGA GTX780 TRI SLI Classy / EVGA GTX 780 SLI / XFX R9 290 (xfire) w XSPC WB
    • Solara2xb's Full Spec's
      • Case:
      • Corsair 750D / Corsair A540 / NZXT P630
      • PSU:
      • EVGA 1000G2 / Corsair AX1200 / Corsair AX1200
      • Cooling:
      • ALL Systems running Custom Water Cooling
      • Monitor:
      • 3x Dell 24" IPS on XFX Triple Stand 5760x1200
      • OS:
      • Windows 7 Ultimate
    Thanks
    1,225
    Thanked 558 Times in 491 Posts
    Points: 221,036, Level: 100
    Points: 221,036, Level: 100
    Level completed: 0%,
    Points required for next Level: 0
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    Overall activity: 0%

    Default Re: Major problem recognizing drive

    Also I am waiting for my SSD to come back before I do anything else....In the mean time I am running only the 1tb WD black on that PC for now..

  6. #6
    Regular Member

    Status
    ~LL~ is offline

    Last Online
    08-01-2015 @ 03:36
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Christchurch New Zealand
    Posts
    232
    CPU: Intel i7 2600K D2
    M/B: Gigabyte GA-Z68X-UD7-B3
    RAM: 16Gb G.Skill Sniper 1600MHz 7-8-7-24-2N 1.60V
    GPU: 2 x Sapphire HD7970 3Gb Crossfire
    • ~LL~'s Full Spec's
      • Case:
      • Corsair 800D
      • PSU:
      • Silverstone Strider Gold 1200W
      • Cooling:
      • Corsair H100 Extreme Closed Loop H2O 7 Zalman 120mm Case fans
      • Monitor:
      • Dell U3011 30" IPS monitor
      • OS:
      • Windows 7 64Bit
    Thanks
    18
    Thanked 39 Times in 28 Posts
    Points: 5,819, Level: 22
    Points: 5,819, Level: 22
    Level completed: 54%,
    Points required for next Level: 231
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 231
    Overall activity: 0%
    Overall activity: 0%

    Default Re: Major problem recognizing drive

    Without looking for the information relating to your board, it is possible that you are running off a controller that has not been enabled. I have certain SATA ports that are run off a Marvell Port and need to enable the Marvell mode independent of the mode of the other SATA ports.

  7. #7
    Banned

    Status
    Doctor_Death is offline

    Last Online
    25-02-2016 @ 11:04
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Punxsutawney, Pa. - USA
    Posts
    11,789
    CPU: Core i7 3930K
    M/B: ASRock X79 Extreme9
    RAM: 64GBs Kingston Beast 2133MHz
    GPU: Two EVGA GTX 690s in Quad SLI
    • Doctor_Death's Full Spec's
      • Case:
      • Corsair 900D
      • PSU:
      • Corsair AX1200i
      • Cooling:
      • Complete system cooled by EK Water Blocks
      • Sound:
      • Creative Sound Core 3D Audio 7.1
      • Monitor:
      • Dell U3011 30" 2560 x 1600 Res
      • OS:
      • Win 7 Ultimate 64Bit
      • Misc:
      • Asus Blu-Ray, Asus 24X DVD Burner, Max Mechanicalkeyboard / Razer Abyssus Mouse / Razer eXact Mat with wrist rest.
    Thanks
    339
    Thanked 2,582 Times in 1,551 Posts
    Points: 490,204, Level: 100
    Points: 490,204, Level: 100
    Level completed: 0%,
    Points required for next Level: 0
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    Overall activity: 0%

    Default Re: Major problem recognizing drive

    did you update the bios since receiving the sample ?

  8. #8
    Banned

    Status
    Drdeath is offline

    Last Online
    02-07-2013 @ 01:04
    Join Date
    May 2010
    Location
    Chicago Burbs
    Posts
    8,549
    CPU: Intel Core i7 3930K @ 5GHz
    M/B: ASROCK X79 Extreme 6
    RAM: 16G G.Skill Trident 2400MHz
    GPU: 2 x Radeon 2G 7970 Liquid cooled
    • Drdeath's Full Spec's
      • Case:
      • Phobya CooliT TestBennch
      • PSU:
      • Nexus 1100W
      • Cooling:
      • Custom water. Apogee XT Rev 1, Thermachill TA120.3 plus 120.2, Swiftec Micro res, MCP655
      • Sound:
      • OB
      • Monitor:
      • Viewsonic 27"
      • OS:
      • Win7 64bit
    Thanks
    275
    Thanked 1,022 Times in 880 Posts
    Points: 28,339, Level: 51
    Points: 28,339, Level: 51
    Level completed: 72%,
    Points required for next Level: 311
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 311
    Overall activity: 99.9%
    Overall activity: 99.9%

    Default Re: Major problem recognizing drive

    Quote Originally Posted by Doctor_Death View Post
    did you update the bios since receiving the sample ?
    1st thing i checked. It is running latest 11.01 bios. Seems to be in ACHI now and working. Strange

  9. #9
    Moderator

    Status
    Solara2xb is offline

    Last Online
    30-08-2017 @ 03:07
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Alta Loma, CA
    Posts
    5,172
    CPU: Intel i7 5930K / Intel i7 4820K / Intel i7 4790K
    M/B: ASUS X99 R5E / ASUS X79 Sabertooth / ASUS Z97 MVIIF
    RAM: 32GB Kingston DDR4 3000MHz / 32GB Corsair 1866MHz / 16GB HyperX Savage 2400MHz
    GPU: EVGA GTX780 TRI SLI Classy / EVGA GTX 780 SLI / XFX R9 290 (xfire) w XSPC WB
    • Solara2xb's Full Spec's
      • Case:
      • Corsair 750D / Corsair A540 / NZXT P630
      • PSU:
      • EVGA 1000G2 / Corsair AX1200 / Corsair AX1200
      • Cooling:
      • ALL Systems running Custom Water Cooling
      • Monitor:
      • 3x Dell 24" IPS on XFX Triple Stand 5760x1200
      • OS:
      • Windows 7 Ultimate
    Thanks
    1,225
    Thanked 558 Times in 491 Posts
    Points: 221,036, Level: 100
    Points: 221,036, Level: 100
    Level completed: 0%,
    Points required for next Level: 0
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    Overall activity: 0%

    Default Re: Major problem recognizing drive

    Quote Originally Posted by Drdeath View Post
    1st thing i checked. It is running latest 11.01 bios. Seems to be in ACHI now and working. Strange
    what changes did you make to the bios???
    I am having a hard time trying to get my ASRock reading the SSD in ACHI... I also updated the bios on my board and still no dice...

    I have googled and read some of the issues have been isolated with ASRock and Asus boards..not sure how reliable the information is...
    I was using the Corsair Froce 3 120GB SSD.

    Right now my system runs the HD in IDE, but SSD is out of the system. I only have the WD 1tb black

  10. #10
    Banned

    Status
    Drdeath is offline

    Last Online
    02-07-2013 @ 01:04
    Join Date
    May 2010
    Location
    Chicago Burbs
    Posts
    8,549
    CPU: Intel Core i7 3930K @ 5GHz
    M/B: ASROCK X79 Extreme 6
    RAM: 16G G.Skill Trident 2400MHz
    GPU: 2 x Radeon 2G 7970 Liquid cooled
    • Drdeath's Full Spec's
      • Case:
      • Phobya CooliT TestBennch
      • PSU:
      • Nexus 1100W
      • Cooling:
      • Custom water. Apogee XT Rev 1, Thermachill TA120.3 plus 120.2, Swiftec Micro res, MCP655
      • Sound:
      • OB
      • Monitor:
      • Viewsonic 27"
      • OS:
      • Win7 64bit
    Thanks
    275
    Thanked 1,022 Times in 880 Posts
    Points: 28,339, Level: 51
    Points: 28,339, Level: 51
    Level completed: 72%,
    Points required for next Level: 311
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 311
    Overall activity: 99.9%
    Overall activity: 99.9%

    Default Re: Major problem recognizing drive

    I set it to IDE and this morning it was in AHCI. I would try different sata slots.

  11. #11
    Core Member

    Status
    realneil is offline

    Last Online
    04-07-2019 @ 19:59
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Virginia, USA
    Posts
    8,433
    CPU: i7-2600K and FX-8350
    M/B: Gigabyte on both
    RAM: 32GB DDR4-3200 and 64GB DDR4-3000
    GPU: 980Ti SLI and RX480 Crossfire
    • realneil's Full Spec's
      • Case:
      • Rosewill Blackhawk Ultra & Rosewill Blackhawk
      • PSU:
      • SeaSonic & Rosewill
      • Cooling:
      • Corsair H80 and Corsair H60, Both with dual high flow, low noise fans added.
      • Sound:
      • both onboard
      • Monitor:
      • ASUS 27" & Acer 28" 4K screen
      • OS:
      • Win-7 64Bit on both
      • Misc:
      • Klipsch Speakers, Plextor DVD Burners on all systems. Third System: Z170 Stinger W/i5-6600K, 16GB DDR4-3000, GTX-980 ViewSonic 27" Screen
    Thanks
    1,451
    Thanked 888 Times in 779 Posts
    Points: 96,357, Level: 96
    Points: 96,357, Level: 96
    Level completed: 66%,
    Points required for next Level: 693
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 693
    Overall activity: 0%
    Overall activity: 0%

    Default Re: Major problem recognizing drive

    That board has two Hard drive controllers on it. Check the manual and locate the plugs for ~other~ controller and plug the two drives into it. Leave the DVD's on the first controller.

    Also: HERE is the latest BIOS for that board.
    Last edited by realneil; 12-02-2012 at 20:24.

  12. #12
    Moderator

    Status
    Solara2xb is offline

    Last Online
    30-08-2017 @ 03:07
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Alta Loma, CA
    Posts
    5,172
    CPU: Intel i7 5930K / Intel i7 4820K / Intel i7 4790K
    M/B: ASUS X99 R5E / ASUS X79 Sabertooth / ASUS Z97 MVIIF
    RAM: 32GB Kingston DDR4 3000MHz / 32GB Corsair 1866MHz / 16GB HyperX Savage 2400MHz
    GPU: EVGA GTX780 TRI SLI Classy / EVGA GTX 780 SLI / XFX R9 290 (xfire) w XSPC WB
    • Solara2xb's Full Spec's
      • Case:
      • Corsair 750D / Corsair A540 / NZXT P630
      • PSU:
      • EVGA 1000G2 / Corsair AX1200 / Corsair AX1200
      • Cooling:
      • ALL Systems running Custom Water Cooling
      • Monitor:
      • 3x Dell 24" IPS on XFX Triple Stand 5760x1200
      • OS:
      • Windows 7 Ultimate
    Thanks
    1,225
    Thanked 558 Times in 491 Posts
    Points: 221,036, Level: 100
    Points: 221,036, Level: 100
    Level completed: 0%,
    Points required for next Level: 0
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    Overall activity: 0%

    Default Re: Major problem recognizing drive

    Quote Originally Posted by realneil View Post
    That board has two Hard drive controllers on it. Check the manual and locate the plugs for ~other~ controller and plug the two drives into it. Leave the DVD's on the first controller.

    Also: HERE is the latest BIOS for that board.
    thats not the board I an having trouble with...
    Its my ASRock 970 Extreme 3

    I just never brought it up before.. at least no until I get my SSD back from Corsair.. i've had allot of failed product with corsair lately..
    However it rig is working fine right now with the reg. HD in it..

    Once the SSD is back I will play with it and see what I can do..
    I am still working on my Lan PC rig so it wasn't a priority. lolz.. I just thought I would mention it since it was brought up here. lolz

  13. #13
    Core Member

    Status
    realneil is offline

    Last Online
    04-07-2019 @ 19:59
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Virginia, USA
    Posts
    8,433
    CPU: i7-2600K and FX-8350
    M/B: Gigabyte on both
    RAM: 32GB DDR4-3200 and 64GB DDR4-3000
    GPU: 980Ti SLI and RX480 Crossfire
    • realneil's Full Spec's
      • Case:
      • Rosewill Blackhawk Ultra & Rosewill Blackhawk
      • PSU:
      • SeaSonic & Rosewill
      • Cooling:
      • Corsair H80 and Corsair H60, Both with dual high flow, low noise fans added.
      • Sound:
      • both onboard
      • Monitor:
      • ASUS 27" & Acer 28" 4K screen
      • OS:
      • Win-7 64Bit on both
      • Misc:
      • Klipsch Speakers, Plextor DVD Burners on all systems. Third System: Z170 Stinger W/i5-6600K, 16GB DDR4-3000, GTX-980 ViewSonic 27" Screen
    Thanks
    1,451
    Thanked 888 Times in 779 Posts
    Points: 96,357, Level: 96
    Points: 96,357, Level: 96
    Level completed: 66%,
    Points required for next Level: 693
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 693
    Overall activity: 0%
    Overall activity: 0%

    Default Re: Major problem recognizing drive

    Sorry, I just looked at your system specs and tumbled blindly forward. (I ~could~ have read post #9 a little more closely too)

    I'd check to see if there is a newer BIOS for it.
    The ASRock board also has two controllers on it,...........

  14. #14
    Moderator

    Status
    Solara2xb is offline

    Last Online
    30-08-2017 @ 03:07
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Alta Loma, CA
    Posts
    5,172
    CPU: Intel i7 5930K / Intel i7 4820K / Intel i7 4790K
    M/B: ASUS X99 R5E / ASUS X79 Sabertooth / ASUS Z97 MVIIF
    RAM: 32GB Kingston DDR4 3000MHz / 32GB Corsair 1866MHz / 16GB HyperX Savage 2400MHz
    GPU: EVGA GTX780 TRI SLI Classy / EVGA GTX 780 SLI / XFX R9 290 (xfire) w XSPC WB
    • Solara2xb's Full Spec's
      • Case:
      • Corsair 750D / Corsair A540 / NZXT P630
      • PSU:
      • EVGA 1000G2 / Corsair AX1200 / Corsair AX1200
      • Cooling:
      • ALL Systems running Custom Water Cooling
      • Monitor:
      • 3x Dell 24" IPS on XFX Triple Stand 5760x1200
      • OS:
      • Windows 7 Ultimate
    Thanks
    1,225
    Thanked 558 Times in 491 Posts
    Points: 221,036, Level: 100
    Points: 221,036, Level: 100
    Level completed: 0%,
    Points required for next Level: 0
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    Overall activity: 0%

    Default Re: Major problem recognizing drive

    Is there a diff in running SSD in IDE vs running it in AHCI???

    Another question is if I already installed the OS using IDE, how do I change it to AHCI without having to reformat?
    I tried to change my other PC from IDE to AHCI to see what happens in the bios and the OS wouldn't boot. Change it back to IDE and it boots normally.

  15. #15
    Core Member

    Status
    realneil is offline

    Last Online
    04-07-2019 @ 19:59
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Virginia, USA
    Posts
    8,433
    CPU: i7-2600K and FX-8350
    M/B: Gigabyte on both
    RAM: 32GB DDR4-3200 and 64GB DDR4-3000
    GPU: 980Ti SLI and RX480 Crossfire
    • realneil's Full Spec's
      • Case:
      • Rosewill Blackhawk Ultra & Rosewill Blackhawk
      • PSU:
      • SeaSonic & Rosewill
      • Cooling:
      • Corsair H80 and Corsair H60, Both with dual high flow, low noise fans added.
      • Sound:
      • both onboard
      • Monitor:
      • ASUS 27" & Acer 28" 4K screen
      • OS:
      • Win-7 64Bit on both
      • Misc:
      • Klipsch Speakers, Plextor DVD Burners on all systems. Third System: Z170 Stinger W/i5-6600K, 16GB DDR4-3000, GTX-980 ViewSonic 27" Screen
    Thanks
    1,451
    Thanked 888 Times in 779 Posts
    Points: 96,357, Level: 96
    Points: 96,357, Level: 96
    Level completed: 66%,
    Points required for next Level: 693
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 693
    Overall activity: 0%
    Overall activity: 0%

    Default Re: Major problem recognizing drive

    AHCI is a faster/better/newer interface. You get a speedier and more responsive system with AHCI.

    No way to just change back and forth without formatting because you drive is "seen" and operated in an entirely different way between the two settings. They are not compatible with one another.
    I have used both on the same system and AHCI is worth it to do.

    More here

  16. #16
    Regular Member

    Status
    lex0221 is offline

    Last Online
    12-05-2019 @ 10:25
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Philippines but presently in Qatar and have address in US
    Posts
    127
    CPU: i7 950 @ 3.07Ghz DO
    M/B: Asus Rampage III Extreme
    RAM: 12Gb Corsair Vengeance 9-9-9-24 866Mhz
    GPU: nvidia GTX 460 SE 1gb DDR5
    • lex0221's Full Spec's
      • Case:
      • Cooler Master HAF 912 Advanced
      • PSU:
      • CORSAIR TX 750
      • Cooling:
      • Cooler Master V6GT
      • Sound:
      • On Board
      • Monitor:
      • Samsung PX2370
      • OS:
      • Windows 7 Ultimate 64 bit
    Thanks
    4
    Thanked 23 Times in 19 Posts
    Points: 6,199, Level: 23
    Points: 6,199, Level: 23
    Level completed: 30%,
    Points required for next Level: 351
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 351
    Overall activity: 0%
    Overall activity: 0%

    Default Re: Major problem recognizing drive

    neil it is also applicable to ordinary HDD?

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Case Mod Major Fail
    By SamCR3 in forum Work Logs
    Replies: 72
    Last Post: 08-03-2012, 15:14
  2. major problem
    By aryan51 in forum Graphics Cards
    Replies: 98
    Last Post: 12-12-2011, 00:52
  3. Computer stopped recognizing Iomega external hard drive
    By JJayzon in forum Drives & Storage
    Replies: 14
    Last Post: 03-11-2011, 15:38
  4. Windows 7 not recognizing Overclock
    By alan1476 in forum CPU Overclocking
    Replies: 8
    Last Post: 10-04-2011, 14:42
  5. Just picked up a major bargin
    By Gareth in forum AMD
    Replies: 4
    Last Post: 11-11-2006, 16:06

Search tags for this page

asrock 970 extreme3 ssd problem

,
asrock extreme3 990fx hard drive detected in bios but not windows
,

asrock x79 no ssd

,
asus rampage 3 extreme ssd unable to initialize
,

asus z87 sata drive detection issues

,

computer not recognizing sata drives asrock extreme4

,
extreme 3 gen 3 ssd problems
,
ide hard drive sabertooth 990 fx
,
ide hdd sabertooth 990
,

sabertooth z77 wont recognize 2 ssd

Click on a term to search for related topics.

Tags for this Thread