motherboards
Arctic
Arctic Cooling Products
Results 1 to 7 of 7

Thread: reformating problems

  1. #1
    Regular Member

    Status
    smith is offline

    Last Online
    29-03-2010 @ 18:40
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    991
    CPU: E6600 at 3.6ghz
    M/B: Maximus Formula SE
    RAM: mushkin redline xp2-8000 @ 960mhz 4-4-4-8 1T
    GPU: HIS 4870 Xfire 830/1000
    Thanks
    5
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    Points: 5,855, Level: 22
    Points: 5,855, Level: 22
    Level completed: 61%,
    Points required for next Level: 195
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 195
    Overall activity: 76.0%
    Overall activity: 76.0%

    Default reformating problems

    i just reformated and now i cant my internet to work on the system. i whent into the network connections folder and saw that i only have one icon the firewire icon. know i am running dsl that stays on at all times but it is set up with a router and my brothers computer is the host but its working fine with his computer. windows isnt even recognising that i have an internet connection.

  2. #2
    Regular Member

    Status
    romeozor is offline

    Last Online
    26-06-2011 @ 08:04
    Join Date
    May 2006
    Location
    Hungary
    Posts
    277
    CPU: Core i7 920
    M/B: ASUS P6T Deluxe
    RAM: 2x1024 Samsung 1066
    GPU: eVGA 8800GTX
    • romeozor's Full Spec's
      • Case:
      • AeroCool AeroEngine Jr.
      • PSU:
      • FSP Blue Storm 2 500W
      • Cooling:
      • Zalman VF1000+RHS88
      • Sound:
      • X-Fi Extreme Audio pcie
      • Monitor:
      • Samsung SyncMaster 750B
      • OS:
      • Windows Vista Ultimate x64 SP1
      • Misc:
      • LG GGW-H20L Bluray drive PS3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Points: 4,921, Level: 20
    Points: 4,921, Level: 20
    Level completed: 68%,
    Points required for next Level: 129
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 129
    Overall activity: 34.0%
    Overall activity: 34.0%

    Default

    did you install the mobo lan driver?

  3. #3
    Regular Member

    Status
    smith is offline

    Last Online
    29-03-2010 @ 18:40
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    991
    CPU: E6600 at 3.6ghz
    M/B: Maximus Formula SE
    RAM: mushkin redline xp2-8000 @ 960mhz 4-4-4-8 1T
    GPU: HIS 4870 Xfire 830/1000
    Thanks
    5
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    Points: 5,855, Level: 22
    Points: 5,855, Level: 22
    Level completed: 61%,
    Points required for next Level: 195
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 195
    Overall activity: 76.0%
    Overall activity: 76.0%

    Default

    Quote Originally Posted by romeozor View Post
    did you install the mobo lan driver?
    ya that was it im so stupid its rediculous... i coulda been done with this crap last night if i had just taken the time to reinstall all my drivers:mad:

  4. #4
    Regular Member

    Status
    say what is offline

    Last Online
    05-02-2017 @ 18:13
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Florida
    Posts
    1,452
    CPU: i7-4790k @ 4.7
    M/B: Gigabyte Z97X Gaming 5
    RAM: 16 GB G.SKILL Ripjaws Z 2400MHz @stock timings
    GPU: Gigabyte GTX 1080
    • say what's Full Spec's
      • Case:
      • Cooler Master HAF XB Evo
      • PSU:
      • Evga 750 Something or another, Its full modular
      • Cooling:
      • Water
      • Monitor:
      • Acer 24 inch 144 Hz
      • OS:
      • Windows 10
    Thanks
    33
    Thanked 48 Times in 46 Posts
    Points: 15,142, Level: 37
    Points: 15,142, Level: 37
    Level completed: 37%,
    Points required for next Level: 508
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 508
    Overall activity: 56.0%
    Overall activity: 56.0%

    Default

    ha, drivers driving you crazy huh?
    (hahahaha thats a joke even if its not a good one)

    **will a super moderator move this thread to the right area, most likely General Hardware or something**
    Last edited by say what; 13-05-2007 at 21:43.
    What?

  5. #5
    Regular Member

    Status
    smith is offline

    Last Online
    29-03-2010 @ 18:40
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    991
    CPU: E6600 at 3.6ghz
    M/B: Maximus Formula SE
    RAM: mushkin redline xp2-8000 @ 960mhz 4-4-4-8 1T
    GPU: HIS 4870 Xfire 830/1000
    Thanks
    5
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    Points: 5,855, Level: 22
    Points: 5,855, Level: 22
    Level completed: 61%,
    Points required for next Level: 195
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 195
    Overall activity: 76.0%
    Overall activity: 76.0%

    Default

    drivers did drive me crazy, sorry for putting it here.

  6. #6
    Regular Member

    Status
    Gareth is offline

    Last Online
    07-06-2010 @ 09:02
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Cambridgeshire, England
    Posts
    1,703
    CPU: Intel Core 2 Quad Q9450 / 3.30GHz
    M/B: ASUS P5Q-E
    RAM: 8.00GB DDR2 1066 PC8500
    GPU: Powercolor Radeon HD4870 1GB GDDR5 800MHz/3,700MHz + GeForce 8600GT
    • Gareth's Full Spec's
      • Case:
      • NZXT Whisper Series Classic
      • PSU:
      • 730W Hiper
      • Cooling:
      • Thermaltake V-14 Pro 3x 120mm intake 1x 120mm exhaust 2x 80mm exhaust
      • Sound:
      • Soundblaster Audigy SE
      • Monitor:
      • Packard Bell Viseo 230Ws 1920x1080 + AOC 22" 1680x1050 + Mag Innovisions 19" 1440x900
      • OS:
      • Windows 7 Professional x64
    Thanks
    34
    Thanked 20 Times in 20 Posts
    Points: 13,481, Level: 35
    Points: 13,481, Level: 35
    Level completed: 19%,
    Points required for next Level: 569
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 569
    Overall activity: 99.0%
    Overall activity: 99.0%

    Default

    Moved.

    Glad you sorted out your problem .

  7. #7
    Regular Member

    Status
    Yblad is offline

    Last Online
    02-03-2011 @ 17:02
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Manchester, England
    Posts
    702
    CPU: AMD athlon 64 x2 6400+ black edition @3.375Ghz
    M/B: MSI K9N neo v3 nforce 560
    RAM: 4gb corsair DDR2 xms2-6400 (5-5-5-18) @806Mhz
    GPU: HD3870 512Mb @875Mhz core, 1261Mhz memory
    • Yblad's Full Spec's
      • Case:
      • Antec 900 ultimate gameing
      • PSU:
      • Huntkey 550W
      • Cooling:
      • Arctic cooling 64, zalman GV1000 VGA cooler, all with arctic mx3 compound and loads of fans.
      • Sound:
      • Creative soundblaster x-fi extreme gamer Fatality pro
      • Monitor:
      • Samsung syncmaster P2050 20"
      • OS:
      • Windows 7 home basic x64
      • Misc:
      • Additional 1Tb external Hitachi HDD
    Thanks
    5
    Thanked 12 Times in 11 Posts
    Points: 5,071, Level: 21
    Points: 5,071, Level: 21
    Level completed: 5%,
    Points required for next Level: 479
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 479
    Overall activity: 62.0%
    Overall activity: 62.0%

    Default

    driver always drive you nuts after a reformat in my experiance.My grphics card still wont work on the makers drivers after weeks of trying, so i gave up and got a 3rd party driver, now its working. After a few reformats you quickly learn what you've got to install.

    EDIT: iv actually just reformatted yesterday.Atleast now iv finnaly found out where the virus keeps coming from
    Last edited by Yblad; 26-09-2007 at 08:56.

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Asus P5E Problems, Problems, XP Pro
    By falcontracker in forum Memory Overclocking
    Replies: 2
    Last Post: 08-03-2008, 17:59
  2. Mic Problems
    By coldkill in forum General Hardware
    Replies: 3
    Last Post: 17-01-2008, 00:01
  3. X-Fi problems
    By russell16688 in forum General Hardware
    Replies: 5
    Last Post: 17-09-2007, 04:19
  4. reformating problems
    By smith in forum Operating Systems
    Replies: 4
    Last Post: 13-05-2007, 22:54
  5. RMA without problems...
    By say what in forum Graphics Cards
    Replies: 4
    Last Post: 30-04-2007, 19:19

Search tags for this page

There are currently no search tags.
Click on a term to search for related topics.

Tags for this Thread