motherboards
Arctic
Arctic Cooling Products
Results 1 to 6 of 6

Thread: Can't install ATI Drivers,

  1. #1
    New Member

    Status
    KaiHanshen is offline

    Last Online
    23-03-2008 @ 10:57
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Points: 2,475, Level: 14
    Points: 2,475, Level: 14
    Level completed: 9%,
    Points required for next Level: 275
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 275
    Overall activity: 13.0%
    Overall activity: 13.0%

    Exclamation Can't install ATI Drivers,

    A few days ago, I formatted my new Notebook(parent's one, until now), the other Specs are perfectly maintained, but...

    After installing EVERY Drivers beside the Graphic Card ones, after installing EVERY Windows XP Home Edition Update, including .NET Framework 2.0 & the latest DirectX Runtime, I only had to install my Graphic Card Drivers.

    And here goes my issue:
    It's supossed to be an ATI RAD. Mobility x300, or something like that, but, EVERY type of Drivers that ATI distributes states that I don't met a requirement/my Graphic Card is NOT any of ATI, which, concretely, the Mobility x300 is STILL SUPPORTED, along with others oldie Graphic Cards, as ATI inquiries on their Drivers page!
    And, OBVIOUSLY, my parent had them installed perfectly before?!


    Thumbnailed Images of both common & verification of Mobility Drivers.









    So, any ideas about what can I do now? .

    Oh, and if anyone can't help me, I'm going to borrow an ATI Support Ticket.
    Last edited by KaiHanshen; 23-03-2008 at 09:23.

  2. #2
    Regular Member

    Status
    romeozor is offline

    Last Online
    26-06-2011 @ 07:04
    Join Date
    May 2006
    Location
    Hungary
    Posts
    277
    CPU: Core i7 920
    M/B: ASUS P6T Deluxe
    RAM: 2x1024 Samsung 1066
    GPU: eVGA 8800GTX
    • romeozor's Full Spec's
      • Case:
      • AeroCool AeroEngine Jr.
      • PSU:
      • FSP Blue Storm 2 500W
      • Cooling:
      • Zalman VF1000+RHS88
      • Sound:
      • X-Fi Extreme Audio pcie
      • Monitor:
      • Samsung SyncMaster 750B
      • OS:
      • Windows Vista Ultimate x64 SP1
      • Misc:
      • LG GGW-H20L Bluray drive PS3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Points: 4,921, Level: 20
    Points: 4,921, Level: 20
    Level completed: 68%,
    Points required for next Level: 129
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 129
    Overall activity: 34.0%
    Overall activity: 34.0%

    Default

    you'll have to visit the notebook manufacturer's website and get the driver from there
    or you might try omega drivers (google), worked for my notebook

  3. #3
    Regular Member

    Status
    Gareth is offline

    Last Online
    07-06-2010 @ 08:02
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Cambridgeshire, England
    Posts
    1,703
    CPU: Intel Core 2 Quad Q9450 / 3.30GHz
    M/B: ASUS P5Q-E
    RAM: 8.00GB DDR2 1066 PC8500
    GPU: Powercolor Radeon HD4870 1GB GDDR5 800MHz/3,700MHz + GeForce 8600GT
    • Gareth's Full Spec's
      • Case:
      • NZXT Whisper Series Classic
      • PSU:
      • 730W Hiper
      • Cooling:
      • Thermaltake V-14 Pro 3x 120mm intake 1x 120mm exhaust 2x 80mm exhaust
      • Sound:
      • Soundblaster Audigy SE
      • Monitor:
      • Packard Bell Viseo 230Ws 1920x1080 + AOC 22" 1680x1050 + Mag Innovisions 19" 1440x900
      • OS:
      • Windows 7 Professional x64
    Thanks
    34
    Thanked 20 Times in 20 Posts
    Points: 13,481, Level: 35
    Points: 13,481, Level: 35
    Level completed: 19%,
    Points required for next Level: 569
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 569
    Overall activity: 99.0%
    Overall activity: 99.0%

    Default

    Ive had that error before, once because I downloaded the wrong driver, and second because it was a corrupt download and re-downloading fixed it.

  4. #4
    New Member

    Status
    Don Zoko is offline

    Last Online
    01-09-2008 @ 18:55
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Republic of Macedonia
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Points: 2,315, Level: 13
    Points: 2,315, Level: 13
    Level completed: 55%,
    Points required for next Level: 135
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 135
    Overall activity: 13.0%
    Overall activity: 13.0%

    Default

    I had similar problem. Installing older Catalyst version fixed thye problem. Don't ask me why :confused:.

  5. #5
    New Member

    Status
    CARAMILK2010 is offline

    Last Online
    13-04-2010 @ 02:28
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Points: 962, Level: 8
    Points: 962, Level: 8
    Level completed: 6%,
    Points required for next Level: 188
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 188
    Overall activity: 13.0%
    Overall activity: 13.0%

    Default

    there is no 'show compatible hardware' box or anything like that. The device shows up as 'video controller (vga compatible)' but it shows up in the device manager as a yellow question mark with the ! on it. Whenever I've tried to find a driver windows just took me in circles.

    Last edited by say what; 13-04-2010 at 10:01.

  6. #6
    Regular Member

    Status
    say what is offline

    Last Online
    05-02-2017 @ 17:13
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Florida
    Posts
    1,452
    CPU: i7-4790k @ 4.7
    M/B: Gigabyte Z97X Gaming 5
    RAM: 16 GB G.SKILL Ripjaws Z 2400MHz @stock timings
    GPU: Gigabyte GTX 1080
    • say what's Full Spec's
      • Case:
      • Cooler Master HAF XB Evo
      • PSU:
      • Evga 750 Something or another, Its full modular
      • Cooling:
      • Water
      • Monitor:
      • Acer 24 inch 144 Hz
      • OS:
      • Windows 10
    Thanks
    33
    Thanked 48 Times in 46 Posts
    Points: 15,142, Level: 37
    Points: 15,142, Level: 37
    Level completed: 37%,
    Points required for next Level: 508
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 508
    Overall activity: 56.0%
    Overall activity: 56.0%

    Default

    Quote Originally Posted by CARAMILK2010 View Post
    there is no 'show compatible hardware' box or anything like that. The device shows up as 'video controller (vga compatible)' but it shows up in the device manager as a yellow question mark with the ! on it. Whenever I've tried to find a driver windows just took me in circles.
    dont advertise and this thread is old

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Yet Another Ssd Install Guide
    By obamaliar in forum Drives & Storage
    Replies: 2
    Last Post: 09-10-2011, 16:29
  2. Replies: 54
    Last Post: 26-06-2010, 10:25
  3. How many computer can you install?
    By Deton in forum Operating Systems
    Replies: 20
    Last Post: 27-12-2008, 21:30
  4. install directx 10.1. help
    By srice425 in forum General Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 16-11-2008, 15:38
  5. XP Update Install Failures
    By Jon in forum Operating Systems
    Replies: 20
    Last Post: 25-06-2008, 03:36

Search tags for this page

There are currently no search tags.
Click on a term to search for related topics.

Tags for this Thread