motherboards
Arctic
Arctic Feezer 7x
Results 1 to 2 of 2

Thread: Help Needed!- Mobo doesn't seem to have power

  1. #1
    Regular Member

    Status
    russell16688 is offline

    Last Online
    18-05-2011 @ 12:26
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    217
    CPU: Intel i5-760 @ 4.0ghz
    M/B: Gigabyte P55-USB3
    RAM: 8GB Corsair XMS 3 DDR3 @ 1600MHZ
    GPU: Gainward GTX 260 216sp GS
    • russell16688's Full Spec's
      • Case:
      • Enermax Uber Chakra
      • PSU:
      • OCZ modxtream 700w
      • Cooling:
      • Corsair H70 Fan on GPU mod
      • Sound:
      • M-audio Audiophile 2496
      • OS:
      • Windows 7
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Points: 4,558, Level: 19
    Points: 4,558, Level: 19
    Level completed: 77%,
    Points required for next Level: 92
    Level completed: 77%, Points required for next Level: 92
    Overall activity: 55.0%
    Overall activity: 55.0%

    Default Help Needed!- Mobo doesn't seem to have power

    Hi guys, i tried a little overclock but my computer switched off after booting into windows (managed to open a few programs, so i thought id clear the cmos and everything would be ok but now the board doesn't seem to recognise any power is going into the motherboard.however the blue lcd's that illuminate the board do......what could this be and how can i get it back working again?

  2. #2
    Regular Member

    Status
    russell16688 is offline

    Last Online
    18-05-2011 @ 12:26
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    217
    CPU: Intel i5-760 @ 4.0ghz
    M/B: Gigabyte P55-USB3
    RAM: 8GB Corsair XMS 3 DDR3 @ 1600MHZ
    GPU: Gainward GTX 260 216sp GS
    • russell16688's Full Spec's
      • Case:
      • Enermax Uber Chakra
      • PSU:
      • OCZ modxtream 700w
      • Cooling:
      • Corsair H70 Fan on GPU mod
      • Sound:
      • M-audio Audiophile 2496
      • OS:
      • Windows 7
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Points: 4,558, Level: 19
    Points: 4,558, Level: 19
    Level completed: 77%,
    Points required for next Level: 92
    Level completed: 77%, Points required for next Level: 92
    Overall activity: 55.0%
    Overall activity: 55.0%

    Default

    sorry everyone false alarm! it turns out that the little switch you can press to light up some blue LED's was actually the problem, as if its switched on then the pc wont actually turn on!! such a strange board

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Asus P6T Light Doesn't Turn Off
    By seamless in forum Intel
    Replies: 5
    Last Post: 23-07-2009, 10:36
  2. AOC's new 2230Fm display doesn't need a PC
    By News Team in forum Hardware News
    Replies: 0
    Last Post: 14-07-2008, 12:30
  3. GeForce 8800 GTS 512MB doesn't support Tri-SLI
    By News Team in forum Hardware News
    Replies: 0
    Last Post: 08-12-2007, 05:16
  4. nForce 680i doesn't support Yorkfield, Wolfdale
    By News Team in forum Hardware News
    Replies: 0
    Last Post: 28-11-2007, 05:53
  5. SLI doesn't work in Crysis... yet
    By News Team in forum Hardware News
    Replies: 1
    Last Post: 31-10-2007, 23:47

Search tags for this page

There are currently no search tags.
Click on a term to search for related topics.

Tags for this Thread