motherboards
Arctic Feezer 13x
Arctic Feezer 13x
Results 1 to 3 of 3

Thread: Can anyone help me about Steam not working?

  1. #1
    New Member

    Status
    !Devastator is offline

    Last Online
    25-11-2007 @ 18:56
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Points: 3,012, Level: 15
    Points: 3,012, Level: 15
    Level completed: 88%,
    Points required for next Level: 38
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 38
    Overall activity: 20.0%
    Overall activity: 20.0%

    Default Can anyone help me about Steam not working?

    I tried asking in Steam Forum, but no one seems to know neither does Steam Support answers.

    Last week, I bought Counter Strike/Garry Mod bundle, but I encountered a problem. It says 'Game is preparing to launch...', then it says 'Downloading 100%' in the My Games, then it exits...

    In Applications, it shows up the Counter Strike, but then it disappears, and the game never shows up in the processors. Can any of you guys help me on this? Thanks.

  2. #2
    POC.Folding Member

    Status
    Wayne is offline

    Last Online
    04-09-2008 @ 02:11
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    UK (Grimsby)
    Posts
    304
    CPU: Intel Q6600 2.4ghz Stepping 7-Revision B3@3.2 Prime Stable
    M/B: Asus P5K Premium Wi-Fi-Ap
    RAM: 2 x 2 Gig OCZ Reaper 800 MHZ
    GPU: Evga 8800 GTS 640 MB
    • Wayne's Full Spec's
      • Case:
      • Coolermaster Cosmos 1000
      • PSU:
      • Hiper Type R730 Watts modular 2
      • Cooling:
      • Swiftech H20 120 CPU WaterCooler
      • Sound:
      • Realtek onboard
      • OS:
      • Dual boot Windows vista 32 and 64 bit
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Points: 4,276, Level: 19
    Points: 4,276, Level: 19
    Level completed: 7%,
    Points required for next Level: 374
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 374
    Overall activity: 55.0%
    Overall activity: 55.0%

    Default

    Just the obvious things first if you havent already tried. Update to latest grfx drivers. Install latest version of direct X off Microsoft website. What version of Windows are u running? Also post your system specs

  3. #3
    Regular Member

    Status
    Yblad is offline

    Last Online
    02-03-2011 @ 16:02
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Manchester, England
    Posts
    702
    CPU: AMD athlon 64 x2 6400+ black edition @3.375Ghz
    M/B: MSI K9N neo v3 nforce 560
    RAM: 4gb corsair DDR2 xms2-6400 (5-5-5-18) @806Mhz
    GPU: HD3870 512Mb @875Mhz core, 1261Mhz memory
    • Yblad's Full Spec's
      • Case:
      • Antec 900 ultimate gameing
      • PSU:
      • Huntkey 550W
      • Cooling:
      • Arctic cooling 64, zalman GV1000 VGA cooler, all with arctic mx3 compound and loads of fans.
      • Sound:
      • Creative soundblaster x-fi extreme gamer Fatality pro
      • Monitor:
      • Samsung syncmaster P2050 20"
      • OS:
      • Windows 7 home basic x64
      • Misc:
      • Additional 1Tb external Hitachi HDD
    Thanks
    5
    Thanked 12 Times in 11 Posts
    Points: 5,071, Level: 21
    Points: 5,071, Level: 21
    Level completed: 5%,
    Points required for next Level: 479
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 479
    Overall activity: 62.0%
    Overall activity: 62.0%

    Default

    i found a similar problem to this with an old non-steam game, the great old diablo2. A patch was needed. Iv never heard of this issue with a modern game though (presuming your on a modern OS).

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. 2600k cpu not working right please help
    By stickies in forum CPU Overclocking
    Replies: 11
    Last Post: 01-04-2011, 15:14
  2. Is my CF working as intended?
    By wish^ in forum Graphics Cards
    Replies: 5
    Last Post: 30-01-2011, 16:04
  3. AMD Overdrive not working
    By Benji in forum General Software
    Replies: 3
    Last Post: 10-01-2010, 11:50
  4. Mobo Sound Not working
    By Nadbadass in forum General Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 30-01-2009, 10:03
  5. Linux not working
    By Fuzzin in forum General Software
    Replies: 0
    Last Post: 13-09-2008, 21:03

Search tags for this page

There are currently no search tags.
Click on a term to search for related topics.

Tags for this Thread