motherboards
Arctic
Arctic Feezer 7x

Search:

Type: Posts; User: steveox; Keyword(s):

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.22 seconds.

  1. Replies
    176
    Views
    58,499

    Sticky: Re: Photos of PureOC Winter Giveaway 2013!!

    I like a this.. lol Very nice.
  2. Replies
    3,690
    Views
    549,237

    Sticky: Re: The Official I just "Got" Thread

    lol... It's nice to finally get to see the final scene in Fire Strike! :fence: Made me say "Giggety" It seems if I turn of the gpu graphics on the A10 it gets a better score. I tried setting CFX...
  3. Replies
    74
    Views
    188,668

    Re: [Scratch case] Project Duplex

    Simply amazing.. I was just looking at this build on CoolerMaster's mod comp page yesterday. You get my vote for sure :thumbsupbig:

    Ox
  4. Replies
    3,690
    Views
    549,237

    Sticky: Re: The Official I just "Got" Thread

    I received this last week; been busy around here lately. Thought I'd share. I'm pretty excited to finally have a great card to run this build. :toast:
    ASUS HD7870 2GB Overclocked Card w/mouse pad...
  5. Replies
    176
    Views
    58,499

    Sticky: Re: Photos of PureOC Winter Giveaway 2013!!

    I ran a quick 3D Mark test. Cpu frequency at 4100/ Texture on High Settings
    Cpu got up to 90%
    Thermal Margin was 53 - 68 c
    It never got above 68 which is pretty amazing. Stock cooler would...
  6. Replies
    176
    Views
    58,499

    Sticky: Re: Photos of PureOC Winter Giveaway 2013!!

    Before my CPU temps were sitting around 70-72c and now my temps are around 52-64c doing web surfing and watching videos. I think i will do some benchmarks tomorrow to see how it holds up.
  7. Replies
    176
    Views
    58,499

    Sticky: Re: Photos of PureOC Winter Giveaway 2013!!

    The DeepCool Assassin is surprisingly very quiet.. The only problem I had was getting the top left mobo screw back in the hole and tightened down; but perseverance pays off. Next on the list will be...
  8. Replies
    176
    Views
    58,499

    Sticky: Re: Photos of PureOC Winter Giveaway 2013!!

    I finally got my DeepCool Assassin CPU cooler! It being my first after market cooler it was a little nerve racking to put this beast in. But it went in and booted with out a problem. Thank you...
  9. Replies
    17
    Views
    2,171

    Re: AMD/Gigabyte Build

    Since I am running 2/4 gig sticks of Kingston KVR1333d39/4G rated at 1.5volts. In CPUZ these numbers all show as being set. Can i increase the voltage on these sticks any?
    They are rated...
  10. Replies
    176
    Views
    58,499

    Sticky: Re: Photos of PureOC Winter Giveaway 2013!!

    Oh man ... thats a sweet looking case. I'm willing to trade my CFI diablo; just this once. :prod:
  11. Replies
    17
    Views
    2,171

    Re: AMD/Gigabyte Build

    I played around with the AMD overdrive feature in the Catalyst. CPU sitting at 4200 MHz and I moved the scale up to 4300 MHz but didn't like that is also disabled the Windows Aero and border...
  12. Replies
    17
    Views
    2,171

    Re: AMD/Gigabyte Build

    Thanks guys... yup.. I need some light to brighten the inside.
  13. Replies
    17
    Views
    2,171

    Re: AMD/Gigabyte Build

    Wow.. thank you very much for the descriptions and steps. This gives me a great idea on what I need to look at when going through the Bios. Knowing where to start in the Bios was going to be my next...
  14. Replies
    17
    Views
    2,171

    Re: AMD/Gigabyte Build

    My Ram is sitting at 1333 Mhz at the moment. I'll start off boosting Ram speed. As I'm a noob when it comes to the subject. I'll have to read up on it before touching anything in the Bios.

    ...
  15. Replies
    17
    Views
    2,171

    Re: AMD/Gigabyte Build

    Ya,, this is all pretty much new hardware and my first non-stock build. I would like to know if anyone has suggestions on any settings tweaks for gaming? I've never had a chance to overclock a AMD...
  16. Replies
    17
    Views
    2,171

    Re: AMD/Gigabyte Build

    Thank you sir... A graphics card and 8 more gigs and it will be set. Im just glad it's running with no issue's (finally) lol.
  17. Replies
    17
    Views
    2,171

    AMD/Gigabyte Build

    This one was a pain in the azz to get up and running... But all said and done it's purring like a kitten.

    AMD A-10 6800K
    Gigabyte GA-F2A85X-UP4
    Kingston 1333 8 gigs
    Enermax Triathlor 550wt...
  18. Sticky: Re: Performance Improvements and Cautions for your SSD!

    Do these rules regarding an SSD set up still apply in 2014?
  19. Replies
    81
    Views
    18,580

    Re: New everything..but no Boot??

    Ya I usually stay away from Norton, McAfee and usually stick with Avast or AVG. Sometimes a good deal is a bad deal..lol oh we'll it just re enforces my thoughts on these companies. This is one...
  20. Replies
    81
    Views
    18,580

    Re: New everything..but no Boot??

    Last night I got the machine running and this morning put in the Gigabyte utility CD in to download drivers and decided to take advantage of the Free Norton security. It corrupted my windows7 which...
  21. Replies
    81
    Views
    18,580

    Re: New everything..but no Boot??

    Problem solved! Drivers installing as we speak. Come to find out it was a bad memory stick. I went down and bought one and it booted right up.

    Man what a pain in the butt!!

    Thanks again guys...
  22. Replies
    81
    Views
    18,580

    Re: New everything..but no Boot??

    Sadly I do not.. But I'll keep working on it.
    Thnx again.
  23. Replies
    81
    Views
    18,580

    Re: New everything..but no Boot??

    Thank you everyone for stepping in and giving me help.. A lot of good advice here in this thread. It's really appreciated. I've been totally jinxed on this build since day one. Nothing has gone...
  24. Replies
    81
    Views
    18,580

    Re: New everything..but no Boot??

    Nothing on Debug LED. It flashes for a second when I boot up and when I turn the power off.
  25. Replies
    81
    Views
    18,580

    Re: New everything..but no Boot??

    I put the jumper on the CMOS pins booted the board with nothing else happening.. I then took jumper off and re powered the board with also nothing.

    Surprised Im not getting anything from this...
Results 1 to 25 of 100
Page 1 of 4 1 2 3 4