motherboards
Arctic
Arctic Feezer 7x
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 16 of 37

Thread: My watercooling setup

  1. #1
    Regular Member

    Status
    wheelsdeal is offline

    Last Online
    07-03-2015 @ 03:20
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Greece
    Posts
    489
    CPU: Intel Core I7-950 4.4GHz HTT
    M/B: EVGA SLI Classified E760
    RAM: Corsair Dominator GT 12GB DDR3 2000mhz
    GPU: Sapphire Radeon HD 5970 OC
    • wheelsdeal's Full Spec's
      • Case:
      • CoolerMaster Cosmos S
      • PSU:
      • Coolermaster Silent Pro M1000w
      • Cooling:
      • Apogee XT,EK Full Classified block,MCP655 Bitspower modded,TFC Xchanger 360,1/2 tubing
      • Sound:
      • On Board
      • Monitor:
      • Samsung T23C350
      • OS:
      • Windows 7 Ultimate 64bit
      • Misc:
      • Zalman ZM-MFC2 Fan Controller, Logitech Z-5500, Logitech G15, Logitech MX Performance
    Thanks
    20
    Thanked 36 Times in 35 Posts
    Points: 5,571, Level: 22
    Points: 5,571, Level: 22
    Level completed: 5%,
    Points required for next Level: 479
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 479
    Overall activity: 4.0%
    Overall activity: 4.0%

    Default My watercooling setup

    Ok my watercooling setup is almost ready i am currently testing for leaks while i am doing it i will post pictures from the progress and some more later on when it is done.

    Swiftech Apogee XT
    Ek FB EVGA Classified
    Feser 360
    Ek Res 150
    Swiftech MCP 655 Bitspower modded
    Bitspower 1/2 compression fittings
    Tygon 1\2 tubing
    Primochill Ice Blood Red or Feser UV liquid








    Last edited by wheelsdeal; 27-01-2010 at 12:55.

  2. #2
    Regular Member

    Status
    wheelsdeal is offline

    Last Online
    07-03-2015 @ 03:20
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Greece
    Posts
    489
    CPU: Intel Core I7-950 4.4GHz HTT
    M/B: EVGA SLI Classified E760
    RAM: Corsair Dominator GT 12GB DDR3 2000mhz
    GPU: Sapphire Radeon HD 5970 OC
    • wheelsdeal's Full Spec's
      • Case:
      • CoolerMaster Cosmos S
      • PSU:
      • Coolermaster Silent Pro M1000w
      • Cooling:
      • Apogee XT,EK Full Classified block,MCP655 Bitspower modded,TFC Xchanger 360,1/2 tubing
      • Sound:
      • On Board
      • Monitor:
      • Samsung T23C350
      • OS:
      • Windows 7 Ultimate 64bit
      • Misc:
      • Zalman ZM-MFC2 Fan Controller, Logitech Z-5500, Logitech G15, Logitech MX Performance
    Thanks
    20
    Thanked 36 Times in 35 Posts
    Points: 5,571, Level: 22
    Points: 5,571, Level: 22
    Level completed: 5%,
    Points required for next Level: 479
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 479
    Overall activity: 4.0%
    Overall activity: 4.0%

    Default

    I followed the advice of Deton and cut the honeygrill for better airflow.


    Last edited by wheelsdeal; 27-01-2010 at 11:53.

  3. #3
    Regular Member

    Status
    wheelsdeal is offline

    Last Online
    07-03-2015 @ 03:20
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Greece
    Posts
    489
    CPU: Intel Core I7-950 4.4GHz HTT
    M/B: EVGA SLI Classified E760
    RAM: Corsair Dominator GT 12GB DDR3 2000mhz
    GPU: Sapphire Radeon HD 5970 OC
    • wheelsdeal's Full Spec's
      • Case:
      • CoolerMaster Cosmos S
      • PSU:
      • Coolermaster Silent Pro M1000w
      • Cooling:
      • Apogee XT,EK Full Classified block,MCP655 Bitspower modded,TFC Xchanger 360,1/2 tubing
      • Sound:
      • On Board
      • Monitor:
      • Samsung T23C350
      • OS:
      • Windows 7 Ultimate 64bit
      • Misc:
      • Zalman ZM-MFC2 Fan Controller, Logitech Z-5500, Logitech G15, Logitech MX Performance
    Thanks
    20
    Thanked 36 Times in 35 Posts
    Points: 5,571, Level: 22
    Points: 5,571, Level: 22
    Level completed: 5%,
    Points required for next Level: 479
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 479
    Overall activity: 4.0%
    Overall activity: 4.0%

    Default

    Last edited by wheelsdeal; 27-01-2010 at 12:20.

  4. #4
    Regular Member

    Status
    wheelsdeal is offline

    Last Online
    07-03-2015 @ 03:20
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Greece
    Posts
    489
    CPU: Intel Core I7-950 4.4GHz HTT
    M/B: EVGA SLI Classified E760
    RAM: Corsair Dominator GT 12GB DDR3 2000mhz
    GPU: Sapphire Radeon HD 5970 OC
    • wheelsdeal's Full Spec's
      • Case:
      • CoolerMaster Cosmos S
      • PSU:
      • Coolermaster Silent Pro M1000w
      • Cooling:
      • Apogee XT,EK Full Classified block,MCP655 Bitspower modded,TFC Xchanger 360,1/2 tubing
      • Sound:
      • On Board
      • Monitor:
      • Samsung T23C350
      • OS:
      • Windows 7 Ultimate 64bit
      • Misc:
      • Zalman ZM-MFC2 Fan Controller, Logitech Z-5500, Logitech G15, Logitech MX Performance
    Thanks
    20
    Thanked 36 Times in 35 Posts
    Points: 5,571, Level: 22
    Points: 5,571, Level: 22
    Level completed: 5%,
    Points required for next Level: 479
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 479
    Overall activity: 4.0%
    Overall activity: 4.0%

    Default

    While i was trying to put the reservoir in place i broke the holders so i will stabilise it temporary till i get new holders.







    I will try the Primochill Ice blood red liquid and if i dont like it i also have the uv Feser.


    Last edited by wheelsdeal; 27-01-2010 at 12:55.

  5. #5
    OC Jedi Master

    Status
    Deton is offline

    Last Online
    27-02-2014 @ 22:13
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Canada
    Posts
    8,493
    CPU: i7 920, 4.2Ghz HT
    M/B: P6X58D Premium
    RAM: OCZ Flex EX PC3-17000 12GB
    GPU: Asus EAH5870
    • Deton's Full Spec's
      • Case:
      • Lian Li A70F
      • PSU:
      • Enermax Galaxy Evo 1250W
      • Cooling:
      • Custom H20 setup.
      • Sound:
      • Onboard
      • Monitor:
      • ViewSonic VX2435
      • OS:
      • Win 7 - 64bit
    Thanks
    45
    Thanked 1,179 Times in 1,026 Posts
    Points: 50,246, Level: 69
    Points: 50,246, Level: 69
    Level completed: 36%,
    Points required for next Level: 904
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 904
    Overall activity: 7.0%
    Overall activity: 7.0%

    Default

    looking good!
    Yeah those thick 24pin cables getting in the way of the res. You may have to shift the mouting location over to the right about 1-2", close to cable routing wholes. Or you have to do some modding by making new mounting bracket to extend the res further out way from the cables.

    The quick an easy way to do this make spacer for the existing mounting brackets, by using 1" thick piece of wood, cut the same width of the bracket, paint it black, attach the res bracket to the spacer then attach them to mobo tray with screw from the back. This will give you some clearance for the cables so you don't have to force the res on to the acrylic bracket, they break off easily.

    Hope you can vision the idea.

  6. #6
    Regular Member

    Status
    wheelsdeal is offline

    Last Online
    07-03-2015 @ 03:20
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Greece
    Posts
    489
    CPU: Intel Core I7-950 4.4GHz HTT
    M/B: EVGA SLI Classified E760
    RAM: Corsair Dominator GT 12GB DDR3 2000mhz
    GPU: Sapphire Radeon HD 5970 OC
    • wheelsdeal's Full Spec's
      • Case:
      • CoolerMaster Cosmos S
      • PSU:
      • Coolermaster Silent Pro M1000w
      • Cooling:
      • Apogee XT,EK Full Classified block,MCP655 Bitspower modded,TFC Xchanger 360,1/2 tubing
      • Sound:
      • On Board
      • Monitor:
      • Samsung T23C350
      • OS:
      • Windows 7 Ultimate 64bit
      • Misc:
      • Zalman ZM-MFC2 Fan Controller, Logitech Z-5500, Logitech G15, Logitech MX Performance
    Thanks
    20
    Thanked 36 Times in 35 Posts
    Points: 5,571, Level: 22
    Points: 5,571, Level: 22
    Level completed: 5%,
    Points required for next Level: 479
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 479
    Overall activity: 4.0%
    Overall activity: 4.0%

    Default

    I was already going to extend the holders with these square things that cathode lights has at the ends if you know what i mean its the same acrylic material but now i will use the already broken holders to extend the new ones.The 24pin will fit just at the back of the res.
    Last edited by wheelsdeal; 27-01-2010 at 13:12.

  7. #7
    Regular Member

    Status
    wheelsdeal is offline

    Last Online
    07-03-2015 @ 03:20
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Greece
    Posts
    489
    CPU: Intel Core I7-950 4.4GHz HTT
    M/B: EVGA SLI Classified E760
    RAM: Corsair Dominator GT 12GB DDR3 2000mhz
    GPU: Sapphire Radeon HD 5970 OC
    • wheelsdeal's Full Spec's
      • Case:
      • CoolerMaster Cosmos S
      • PSU:
      • Coolermaster Silent Pro M1000w
      • Cooling:
      • Apogee XT,EK Full Classified block,MCP655 Bitspower modded,TFC Xchanger 360,1/2 tubing
      • Sound:
      • On Board
      • Monitor:
      • Samsung T23C350
      • OS:
      • Windows 7 Ultimate 64bit
      • Misc:
      • Zalman ZM-MFC2 Fan Controller, Logitech Z-5500, Logitech G15, Logitech MX Performance
    Thanks
    20
    Thanked 36 Times in 35 Posts
    Points: 5,571, Level: 22
    Points: 5,571, Level: 22
    Level completed: 5%,
    Points required for next Level: 479
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 479
    Overall activity: 4.0%
    Overall activity: 4.0%

    Default

    Filling the liquid:


    And testing for leeks

  8. #8
    Regular Member

    Status
    wheelsdeal is offline

    Last Online
    07-03-2015 @ 03:20
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Greece
    Posts
    489
    CPU: Intel Core I7-950 4.4GHz HTT
    M/B: EVGA SLI Classified E760
    RAM: Corsair Dominator GT 12GB DDR3 2000mhz
    GPU: Sapphire Radeon HD 5970 OC
    • wheelsdeal's Full Spec's
      • Case:
      • CoolerMaster Cosmos S
      • PSU:
      • Coolermaster Silent Pro M1000w
      • Cooling:
      • Apogee XT,EK Full Classified block,MCP655 Bitspower modded,TFC Xchanger 360,1/2 tubing
      • Sound:
      • On Board
      • Monitor:
      • Samsung T23C350
      • OS:
      • Windows 7 Ultimate 64bit
      • Misc:
      • Zalman ZM-MFC2 Fan Controller, Logitech Z-5500, Logitech G15, Logitech MX Performance
    Thanks
    20
    Thanked 36 Times in 35 Posts
    Points: 5,571, Level: 22
    Points: 5,571, Level: 22
    Level completed: 5%,
    Points required for next Level: 479
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 479
    Overall activity: 4.0%
    Overall activity: 4.0%

    Default

    Ok i have a major problem here.Once running the pump for 3 hours and there are no leeks i plugged everything and tried to power the system.Once i pushed the power on smoke came from behind the northbridge and didnt power up.Tried second time and watched carefully same thing happened its the cpu power supply.I pulled out the connector that powers the cpu pushed the power on and everything start to working fine the mobo the drives the pump all working fine.Something is going wrong powering the cpu i dont understand whats the problem there are no leeks and everything is dry.

  9. #9
    Regular Member

    Status
    TitaniumLotus is offline

    Last Online
    21-11-2011 @ 10:49
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    St.walburg, SK. Canada
    Posts
    199
    CPU: Intel Core i7 CPU 920 @ 2.67GHz
    M/B: Alienware 0H869M
    RAM: Corsair CM3X2G1600C9D3
    GPU: ATI Radeon HD 5870 x2 Crossfire
    • TitaniumLotus's Full Spec's
      • Case:
      • Alienware Aurora ALX
      • PSU:
      • Alienware 875W
      • Cooling:
      • Alienware liquid cooling
      • Sound:
      • onboard Realtek High Definition Audio
      • Monitor:
      • acer HDMI x269w
      • OS:
      • W7 64bit
    Thanks
    13
    Thanked 16 Times in 15 Posts
    Points: 2,164, Level: 13
    Points: 2,164, Level: 13
    Level completed: 5%,
    Points required for next Level: 286
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 286
    Overall activity: 0%
    Overall activity: 0%

    Default

    Sweet looking rig.
    “The only reason for time is so that everything doesn't happen at once.” --Albert Einstein

  10. #10
    OC Jedi Master

    Status
    Deton is offline

    Last Online
    27-02-2014 @ 22:13
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Canada
    Posts
    8,493
    CPU: i7 920, 4.2Ghz HT
    M/B: P6X58D Premium
    RAM: OCZ Flex EX PC3-17000 12GB
    GPU: Asus EAH5870
    • Deton's Full Spec's
      • Case:
      • Lian Li A70F
      • PSU:
      • Enermax Galaxy Evo 1250W
      • Cooling:
      • Custom H20 setup.
      • Sound:
      • Onboard
      • Monitor:
      • ViewSonic VX2435
      • OS:
      • Win 7 - 64bit
    Thanks
    45
    Thanked 1,179 Times in 1,026 Posts
    Points: 50,246, Level: 69
    Points: 50,246, Level: 69
    Level completed: 36%,
    Points required for next Level: 904
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 904
    Overall activity: 7.0%
    Overall activity: 7.0%

    Default

    Quote Originally Posted by wheelsdeal View Post
    Ok i have a major problem here.Once running the pump for 3 hours and there are no leeks i plugged everything and tried to power the system.Once i pushed the power on smoke came from behind the northbridge and didnt power up.Tried second time and watched carefully same thing happened its the cpu power supply.I pulled out the connector that powers the cpu pushed the power on and everything start to working fine the mobo the drives the pump all working fine.Something is going wrong powering the cpu i dont understand whats the problem there are no leeks and everything is dry.
    not quite sure understand you.
    smoke came from NB, you mean under mobo block?

    Thing are easy go wrong when you mess around with PSU wires. If you are 100% no leak then it's must be shorted with the wires.
    I pulled out the connector that powers the cpu pushed the power on and everything start to working fine the mobo the drives the pump all working fine.
    Is 8pin wire are you talking about? Yup, you must shorted by accidental re-arrange the wires.

    I don't want to scare you but you have 50/50 chance that you have fired your mobo.

  11. #11
    Regular Member

    Status
    wheelsdeal is offline

    Last Online
    07-03-2015 @ 03:20
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Greece
    Posts
    489
    CPU: Intel Core I7-950 4.4GHz HTT
    M/B: EVGA SLI Classified E760
    RAM: Corsair Dominator GT 12GB DDR3 2000mhz
    GPU: Sapphire Radeon HD 5970 OC
    • wheelsdeal's Full Spec's
      • Case:
      • CoolerMaster Cosmos S
      • PSU:
      • Coolermaster Silent Pro M1000w
      • Cooling:
      • Apogee XT,EK Full Classified block,MCP655 Bitspower modded,TFC Xchanger 360,1/2 tubing
      • Sound:
      • On Board
      • Monitor:
      • Samsung T23C350
      • OS:
      • Windows 7 Ultimate 64bit
      • Misc:
      • Zalman ZM-MFC2 Fan Controller, Logitech Z-5500, Logitech G15, Logitech MX Performance
    Thanks
    20
    Thanked 36 Times in 35 Posts
    Points: 5,571, Level: 22
    Points: 5,571, Level: 22
    Level completed: 5%,
    Points required for next Level: 479
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 479
    Overall activity: 4.0%
    Overall activity: 4.0%

    Default

    The smoke is comming from the 8pin connector that powers the cpu.Smoke also come from behind the mobo also where the 8pin is plugged.Any idea what might be?

  12. #12
    Folding Team Leader

    Status
    grumpydaddy is offline

    Last Online
    23-03-2019 @ 20:29
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    UK (Plymouth)
    Posts
    3,167
    CPU: E5-26xx @2.54
    M/B: MSI X79 GD45 8d
    RAM: 16GB (2*8) G-Skill Trident X 2400 10,12,12 @1866
    GPU: sapphire hd7950
    • grumpydaddy's Full Spec's
      • Case:
      • Lian Li PC90B
      • PSU:
      • PC P&C 910
      • Cooling:
      • C4 NIC
      • Sound:
      • with mb
      • Monitor:
      • dell 24inch
      • OS:
      • Win7 Ult
      • Misc:
      • CPU is an ES processor with 8 cores/16 threads
    Thanks
    216
    Thanked 509 Times in 395 Posts
    Points: 51,457, Level: 70
    Points: 51,457, Level: 70
    Level completed: 22%,
    Points required for next Level: 1,093
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 1,093
    Overall activity: 0%
    Overall activity: 0%

    Default

    There is not much to mix up ...1 row of ground 1 row of 12v ..the 12v is the same side as the latch.

    Did everything power ok after you installed the block but before you installed in the case?
    Rig2: 2*e5-26xx (16c/32t @2.4), Asus z9 pe-d8 ws, 32gb ripjawsz under water, rig3 2*e5-26xx (16c/32t @2.4), Supermicro 7047A-T 16GB 1600 ecc reg, on air, Rig4: 2*e5-26xx (16c/32t @3.1), Supermicro x9 DAi 16GB 1600 ecc reg, on air, Rig5: 2*e5-2660 (16c/32t @2.7), Supermicro x9 DRW iF 32GB 1600 ecc reg, on air

  13. #13
    OC Jedi Master

    Status
    Deton is offline

    Last Online
    27-02-2014 @ 22:13
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Canada
    Posts
    8,493
    CPU: i7 920, 4.2Ghz HT
    M/B: P6X58D Premium
    RAM: OCZ Flex EX PC3-17000 12GB
    GPU: Asus EAH5870
    • Deton's Full Spec's
      • Case:
      • Lian Li A70F
      • PSU:
      • Enermax Galaxy Evo 1250W
      • Cooling:
      • Custom H20 setup.
      • Sound:
      • Onboard
      • Monitor:
      • ViewSonic VX2435
      • OS:
      • Win 7 - 64bit
    Thanks
    45
    Thanked 1,179 Times in 1,026 Posts
    Points: 50,246, Level: 69
    Points: 50,246, Level: 69
    Level completed: 36%,
    Points required for next Level: 904
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 904
    Overall activity: 7.0%
    Overall activity: 7.0%

    Default

    Quote Originally Posted by grumpydaddy View Post
    There is not much to mix up ...1 row of ground 1 row of 12v ..the 12v is the same side as the latch.

    Did everything power ok after you installed the block but before you installed in the case?
    Smoke came out from 8pin plug, nothing power on if he left it plug in and if he unplugs it then everything power on but except the CPU.

    He shorts those wires for sure. Just hope the mobo didn't burn out. IMO, if smoke coming out from mobo is not a good sign thought.

  14. #14
    Core Member

    Status
    bullydog is offline

    Last Online
    06-10-2014 @ 05:43
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    2,115
    CPU: 3930k
    M/B: Rampage IV Extreme
    RAM: Dominator 1866mhz
    GPU: EVGA GTX780ti x2 SC
    • bullydog's Full Spec's
      • Case:
      • Corsair 800D
      • PSU:
      • Corsair AX1200
      • Cooling:
      • Swiftech Apogee HD, MCP655 x2 + AirPlex Modularity 480
      • Sound:
      • Sound Blaster Z
      • Monitor:
      • Dell 2408WFP-HC
      • OS:
      • Win7 x64
    Thanks
    124
    Thanked 174 Times in 166 Posts
    Points: 17,682, Level: 40
    Points: 17,682, Level: 40
    Level completed: 54%,
    Points required for next Level: 368
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 368
    Overall activity: 0%
    Overall activity: 0%

    Default

    Wheelsdeal,
    The evga Classified has 2x 8Pin connector but only needs one to power up the board. Here's how you should troubleshoot.

    Remove the 1 that is causing the smoke to the classified board then take another 8 Pin connector from the PSU that wasn't sleeved and plugged it into the other 8Pin ATX connector on the classified.

    The Classified board only needs 1 of the connectors to be connected. I suspect u have wrongly sleeved them when u putting them back together

    *EDIT beware when installing the Classified Motherboard block, do not over tighten them till the board bends or warps, there has been countless problems from my understanding when they over tighten the threads and not using proper insulation like spacers or paper washers between the board and block.
    Last edited by bullydog; 27-01-2010 at 22:22.

  15. #15
    Regular Member

    Status
    wheelsdeal is offline

    Last Online
    07-03-2015 @ 03:20
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Greece
    Posts
    489
    CPU: Intel Core I7-950 4.4GHz HTT
    M/B: EVGA SLI Classified E760
    RAM: Corsair Dominator GT 12GB DDR3 2000mhz
    GPU: Sapphire Radeon HD 5970 OC
    • wheelsdeal's Full Spec's
      • Case:
      • CoolerMaster Cosmos S
      • PSU:
      • Coolermaster Silent Pro M1000w
      • Cooling:
      • Apogee XT,EK Full Classified block,MCP655 Bitspower modded,TFC Xchanger 360,1/2 tubing
      • Sound:
      • On Board
      • Monitor:
      • Samsung T23C350
      • OS:
      • Windows 7 Ultimate 64bit
      • Misc:
      • Zalman ZM-MFC2 Fan Controller, Logitech Z-5500, Logitech G15, Logitech MX Performance
    Thanks
    20
    Thanked 36 Times in 35 Posts
    Points: 5,571, Level: 22
    Points: 5,571, Level: 22
    Level completed: 5%,
    Points required for next Level: 479
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 479
    Overall activity: 4.0%
    Overall activity: 4.0%

    Default

    Ok the psu and sleeving is fine.I also removed the psu and put another one and still same problem.Can it this caused from the motherboard block cause i just found out that i didnt installed the plastic spacers between the ek block and the mobo.I am removing the block atm and will put the spacers i hope that was the problem and also i hope i didnt fried the mobo.

  16. #16
    Regular Member

    Status
    wheelsdeal is offline

    Last Online
    07-03-2015 @ 03:20
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Greece
    Posts
    489
    CPU: Intel Core I7-950 4.4GHz HTT
    M/B: EVGA SLI Classified E760
    RAM: Corsair Dominator GT 12GB DDR3 2000mhz
    GPU: Sapphire Radeon HD 5970 OC
    • wheelsdeal's Full Spec's
      • Case:
      • CoolerMaster Cosmos S
      • PSU:
      • Coolermaster Silent Pro M1000w
      • Cooling:
      • Apogee XT,EK Full Classified block,MCP655 Bitspower modded,TFC Xchanger 360,1/2 tubing
      • Sound:
      • On Board
      • Monitor:
      • Samsung T23C350
      • OS:
      • Windows 7 Ultimate 64bit
      • Misc:
      • Zalman ZM-MFC2 Fan Controller, Logitech Z-5500, Logitech G15, Logitech MX Performance
    Thanks
    20
    Thanked 36 Times in 35 Posts
    Points: 5,571, Level: 22
    Points: 5,571, Level: 22
    Level completed: 5%,
    Points required for next Level: 479
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 479
    Overall activity: 4.0%
    Overall activity: 4.0%

    Default

    Yep this is the story the ek block was touching northbridge chips cause i was dump enough to forgot place the standoffs.2 chips are a bit melted.

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. 1st WC setup
    By bmelf in forum Cooling
    Replies: 14
    Last Post: 07-07-2011, 06:44
  2. Dice setup
    By Drdeath in forum Cooling
    Replies: 4
    Last Post: 06-04-2011, 12:34
  3. Help me put together my Watercooling Setup
    By Kung Pow in forum Cooling
    Replies: 26
    Last Post: 04-01-2011, 16:02
  4. Help With My New Setup!
    By P3RH4PS in forum CPU Overclocking
    Replies: 4
    Last Post: 13-02-2008, 17:27
  5. Comments on watercooling setup??
    By eat_squids in forum Cooling
    Replies: 3
    Last Post: 18-05-2007, 14:09

Search tags for this page

alienware aurora

,

alienware aurora alx

,

aurora alx

,
deton audio compressor
,
ec6 coolant blood red
,
ek-fb evga x58 evga classified
,

ek-fb evga x58 installation

,

feser uv red

,
pegatron m2n78-la close up
,
primochill bloodred
,
primochill pc ice uv red
,

primoch?ll ice uv red

,

red liquid

,

water cooling setup

Click on a term to search for related topics.

Tags for this Thread